Sunday, April 18, 2010

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ


Θα θυμάστε τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την περίφημη "ΦΡΑΠΕΛΙΑ" στην τηλεόραση.
Ηταν τότε που με την βοήθεια μιάς μηχανής παρασκευής φραπέ προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα ομογενοποίημα επί τόπου και κατ'ευθείαν από φύλλωμα ελιάς, στην πρόσπάθεια κάποιων να μας πείσουν ότι πίνοντας αυτό το πικρότατο παρασκεύασμα προφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τον καρκίνο, αλλά και ότι ακόμα περισσότερο ,μορφές καρκίνου στην εξέλιξή τους μπορούν να αναχαιτίστούν.
Η αλήθεια στην κυριολεξία καννιβαλίστηκε και εξευτιλίστηκε σε τέτοιο βαθμό, που όλοισήμερα θυμούνται την "φραπελιά" και γελούν.

Ομως, είναι αλήθεια από την εποχή του Ιπποκράτη ότι τα φύλλα ελιάς είχαν και έχουν θεραπευτική δράση και αποτοξινωτική, >'αλλο ένα δώρο από αυτό το ευλογημένο δένδρο<.

Εδώ χωρίς να θέλω να διαφημίσω κάτι θα παρουσιάσω ένα προιόν που μόλις εισήγαγε στην Ελλάδα η εταιρία εναλλακτικών προιόντων amhealth.
Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να διαβάσουμε τα παρακάτω γιατί πράγματι μου έκανε εντύπωση σαν προιόν και το ότι επι τέλους κάποιοι στο εξωτερικό αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το φύλλαμα της ελιάς για να δημιουργήσουν ένα τιτλοποιημένο προιόν με συγκεκριμένη δράση και ασφαλές στη χρήση.
αντιγράφω από το φυλλάδιό του
OLIVE LEAF COMPLEX
Τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής είναι γνωστά και σχετίζονται άμεσα με τη λήψη τροφών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, με κυρίαρχο το ελαιόλαδο.
Η ελιά εκτός από το ελαιόλαδο μας προσφέρει και τα φύλλα της. Για πολλούς αιώνες έκαναν χρήση των φρέσκων φύλλων ελιάς σαν φάρμακο.
Στις μέρες μας υπάρχει πάλι ενδιαφέρον με νέες μελέτες γύρω από τα φύλλα ελιάς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Αυστραλία.
Πρόσφατες μελέτες σε 2 Πανεπιστήμια της Αυστραλίας ( Queensland University and Southern Cross University) δείχνουν ότι το μοναδικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς της Comvita ( που παρασκευάζεται από φρέσκα φύλλα ελιάς), περιέχει 30 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το ισοδύναμο ποσό του καλύτερου παρθένου ελαιόλαδου.
Η σύγκριση της αντιοξειδωτικής δράσης του εκχυλίσματος φύλλων ελιάς της Comvita σε σχέση με τη βιταμίνη C και με άλλα αντιοξειδωτικά (εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού), έδειξε οτι το προιόν αυτό είχε 400% μεγαλύτερη αντιοξειδωτική ισχύ από τη βιταμίνη C και ότι είναι 2 φορές πιό ισχυρό από τα άλλα ισχυρά αντιοξειδωτικά.
Το εκχύλισμα της Comvita παρασκευάζεται από φρέσκα φύλλα ελιάς που μαζεύονται κάθε μέρα την ώρα της ανατολής του ηίλου.
Τα φύλλα προέρχονται από το μεγαλύτερο στον κόσμο εξειδικευμένο αγρόκτημα καλλιέργειας ελιάς, με σκοπό την παραγωγή εκχυλίσματος. Το αγρόκτημα αυτό βρίσκεται στην Αυστραλία, όσο και αν αυτό μας στενοχωρεί σαν Ελληνες.

ΔΟΣΗ
5ml (ι κουτ γλυκού) 3 φορές την ημέρα μαζί με το φαγητό.
Για παιδιά ισχύει η μισή δόση
Μπορέι να λαμβάνεται όπως είναι ή σε χυμό της αρεσκείας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olea Europea) και δυτική γλυκερίνη σαν βελτιωτικό γέυσης
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
100ml, 500ml και κάψουλες

Πληροφορίες για το προιόν αλλά και για άλλα προιόντα της amhealth μπορείτε να βρέιτε στο σαιτ της εταιρίας το οποίο είναι και στα ελληνικά.
Η amhealth εδρέυει στην διεύθυνση
Βασιλικών 16 10442 Αθήνα
τηλ. 210 5136008 φαξ. 210 5147994
info@amhealth.biz

Επειδή το προιόν μπορέιτε να μην το βρίσκετε σε όλα τα Φαρμακεία προς το παρόν, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνεί στο
cherokee_16346@yahoo.com
δίνοντας πλήρη διέυθυνση και όνομα να του το στείλουμε αντικαταβολή με έξοδα αποστολής δικά μας

4 comments:

Anonymous said...

Όταν παίρνουμε τις ουσίες τις ελιάς από τα φύλλα του δέντρου της αυλής μας ή του κτήματός μας στο χωριό είναι "φραπελιά". Όταν όμως (εδώ, στην πατρίδα της ελιάς) γίνεται κάνουμε εισαγωγή από την Αυστραλία τότε είναι "εκχύλισμα φύλλων ελιάς" κι όχι "φραπελιά".
Αυτό που με στενοχωρεί σαν Έλληνίδα είναι ο τρόπος που εξευτελίζουμε τα προϊόντα της γης μας. Και ότι ενώ εξευτελίζουμε ό,τι παράγεται εδώ, το αποδεχόμαστε μια χαρά όταν το κάνουμε εισαγωγή.
Οι Αυστραλοί καλά κάνουν οι άνθρωποι και εκχυλίζουν την ελιά. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να "φτύνω" τα αγαθά που μου δίνει το δικό μου δέντρο για να τα αγοράζω όταν μου έρχονται πανάκριβα απ' την άλλη άκρη τρου κόσμου.
Τα παπαγαλάκια που κορόϊδευαν τότε τώρα δεν έχουν να πουν τίποτα, έτσι;

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle said...

Ανώνυμε φίλε. Εχεις απόλυτα δίκιο. Και εγώ έτσι ακριβώς σκεφτηκα και ένοιωσα μόλις άκουσα για τον τόπο προέλευσης του προιόντος. ειμαστε λαος και κράτος που βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας. Δεν έκτιμπούμε τα θεία δώρα που μας προσφέρει η φύση σε τούτο εδώ το μικρό ευλογημένο τρόπο (κλιματικά και γεωγραφικά εννοώ)
Πραγματικά άν είχα χρήματα θα επένδυα σε επιχείρηση προιόντων ελιάς εν γένει. Κατα το μαρκετινγκ της mastichashop
Την καλημέρα μου.
ανεξάρτητα πάντως το προιόν το έχω δ΄ψσει σε πελάτες μου με πολύ καλά αποτελέσματα.
(όχι κατ'ανάγκην καρκινοπαθείς)

yanmaneee said...

moncler outlet
curry 6
curry 7
golden goose
curry 7
golden goose outlet
kyrie shoes
supreme clothing
lebron shoes
jordan shoes

Unknown said...

r3j01u4n79 f8g95s0h61 e5x23f1n38 q3c30m1z64 q8z14b9f20 l9v62v6o33